ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ενημερωθείτε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας!

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορίνθιας κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας και η Αντιπρόεδρος κ. Παπαγεωργίου Λίτσα μίλησαν στο KorinthosNews σχετικά με την δράση: «Να είσαι περήφανος για το στόμα σου / Είναι αυτό που συνδέει το σώμα, το μυαλό και την καρδιά μας».

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Αναφέρθηκαν ακόμα και στην συμμετοχή του συλλόγου στην σημερινή Αιμοδοσία αλλά και στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, προοριζόμενου για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία.

Διαβάστε Περισσότερα

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 1403

"Να είσαι περήφανος για το στόμα σου / Είναι αυτό που συνδέει το σώμα, το μυαλό και την καρδιά μας"

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

 

Δείτε παρακάτω και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο

 

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 1392

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, o Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου ενώνουν τις δυνάμεις τους, στηρίζοντας έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού συμβάλλοντας παράλληλα στην εθνική προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκειας αίματος και διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και ταυτόχρονα ενημέρωση για δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με το «Χάρισε Ζωή».

Κυριακή 20/3/2022 στα κοινά γραφεία Ιατρικού - Φαρμακευτικού Συλλόγου
Αδειμάντου 63, Κόρινθος, 1ος όροφος
και ώρες 10:00 – 13:00.

Οι υποψήφιοι εθελοντές για την αιμοδοσία θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν γευματίσει 2 ώρες πριν αιμοδοτήσουν και να έχουν καταναλώσει 500ml νερό.

Επισημαίνεται, επίσης, πως το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό, διασφαλίζει την τήρηση όλων των προϋποθέσεων για ασφαλείς αιμοδοσίες, αλλά και των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την προσπάθεια!!!

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 1261

Συνέντευξη τύπου για την συγκέντρωση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για την υποστήριξη του πληττόμενου ουκρανικού λαού. Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελ/νησου σε συνεργασία με τους υγειονομικούς συλλόγους.

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαρτίου η συγκέντρωση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται στον πόλεμο της Ουκρανίας, την οποία συντονίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τους Ιατρικούς, Φαρμακευτικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων της.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκας την Τρίτη 22 Μαρτίου, στην Τρίπολη, το υλικό που έχει συγκεντρωθεί θα σταλεί -συνοδευόμενο και από μέλη του συλλόγου Ουκρανών της Περιφέρειας- στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα προκειμένου να προωθηθεί στην δοκιμαζόμενη αυτή χώρα.

Διάβαστε περισσότερα στο Korinthosnews

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 1128

Μετά από την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελ/νησου και σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες κα Κόρκα, κο Γκιολή καθώς και τον Ιατρικό - Οδοντιατρικό -Φαρμακευτικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Κορινθίας (πρώην Νομαρχία) σχετικά με την οργάνωση αποστολής υγειονομικού υλικού για την βοήθεια του πληττόμενου ουκρανικού λαού.

Το Σύλλογό μας εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος κα Λίτσα Παπαγεωργίου.

Το υλικό θα συγκεντρωθεί στην Περιφέρεια Κορινθίας έως 21/3. Ο καθένας ατομικά μπορεί να προσκομίσει αυτό που δύναται και επιθυμεί στο χρονοδιάγραμμα και στο ωράριο που αναφέρεται στο banner.

Η ενημέρωση για τις ανάγκες λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία έγινε μέσω της ουκρανικής πρεσβείας στην Αθήνα, το αίτημα εστάλη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όπου και θα συγκεντρωθεί τελικά το υλικό για να παραδοθεί στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό.

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 987

Διαβάστε μέσω του παρακάτω εγγράφου τις επικαιροποιημένες οδηγίες για οδοντιάτρους και ασθενείς από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.)

Γράφτηκε από τον/την Super User
Κατηγορία: Νέα Συλλόγου
Εμφανίσεις: 1080

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων


Ιούνιος 2024
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Σύνδεση Χρήστη


Τελευταία Νέα


Είπαν για εμάς


Οδοντιατρεία Νομού Κορινθίας


“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.” — Ιπποκράτης